Previous Next

10 ani de activitate... un deceniu de existență. Acestea au fost coordonatele de abordare, în mai 2020, pentru o mult așteptată  aniversare: Asociația Learn&Vision 2010- 2020. Pandemia a întrerupt  pregătirile pentru un bilanț care ar fi marcat reușitele asociației, greu încercate, eforturile de a munci pentru scopul propus. Misiunea asumată: să punem cunoașterea bazată pe activitate profesională, experiență personală, studiu permanent, activitate civică în slujba celor care doresc să învețe permanent.

Fiecare persoană se poate reinventa oricând doreşte pe parcursul existenţei sale. Reziliență, empatie, reinventare au fost pentru noi resurse de adaptare pentru a continua, pentru a înfăptui viziunea asumată: Learn&Vision!

Învăţarea şi viaţa sunt acelaşi lucru. Fiecare zi ne pune în situaţia de a învăţa ceva: de la familie, de la prieteni, de la vecini, de la colegi, dintr-o carte, de la tv, din afişul pe care l-am zărit cu colţul ochiului în graba mea spre casă sau serviciu, din propriile reflecţii şi căutări conştiente. Impactul asupra noastră al acestor lucruri este diferit ca profunzime: unele reprezintă o învăţare de suprafaţă, care  modifică doar cantitatea de informaţie sau starea de moment, altele reprezintă o învăţare de profunzime, care  modifică un comportament sau convingerea pe baza căreia practic un comportament. " ( Simona Bernat)

Menţinerea interesului beneficiarilor activităților purtând marca  ALV a fost și este o provocare. Ne concentrăm pe competenţe-cheie, transferabile, care permit unei persoane să îşi dezvolte continuu potenţialul, în acord cu cerinţele profesionale şi interesele personale.